Pizzarette cool touch

Door de isolatie aan de binnenkant van de terracotta oven, is de temperatuur gehalveerd aan de buitenkant. Extra veilig voor kinderen dus.

Pizzarette stone

Door de Pizzarette stone en de absorberende werking zal je extra knapperige pizza's krijgen door ze zonder spatel op de steen te leggen.

Pizzarette keep warm

Op de bovenkant van de Pizzarette kan je je pizza warm houden, bruschetta maken of je deeg alvast bakken..

Pizzarette grill

Pizza-Raclette-Grill; dit is het eerste multifunctioneel funcooking apparaat met een professionele pizza functie. Het apparaat bevat een hittesysteem wat de pizza van zowel de onderkant als van de bovenkant verhit. Dit allemaal zorgt ervoor dat je 1 apparaat voor 3 functies kunt gebruiken, dus drie keer zoveel pret!

Pizzarette square

Iedereen maakt zijn eigen favoriete pizza. En met een vierkante tafel in je woonkamer, past deze Pizzarette hier perfect op :).


Pizzarette hexagonal

Met deze prachtige vorm Pizzarette maakt iedereen haar eigen pizza's. Sommigen noemen het gourmet, anderen Fondue. Wij noemen het Pizzarette.

Pizzarette duo

Deze Pizzarette is perfect voor een romantisch diner voor twee.

Pans

Naast het maken van pizza's kan je ook een extra set van 4 of 6 pannetjes bestellen. Hier kan je nog veel meer gerechten maken dan alleen pizza's. Klik hier onder om een aantal voorbeelden te zien van de honderden gerechten die je kan maken.

+31 (0)58 251 9927 | info@fandfproducts.com |

Close Menu